Tijdig bijsturen met Exact en QlikView.

De combinatie ERP en BI maakt organisaties wendbaar en slagvaardig.

Exact en QlikView werken samen en bieden u de bedrijfssoftware en het business discovery-platform nu gecombineerd aan. Deze combinatie geeft de mogelijkheid om uw medewerkers op alle niveaus in hun eigen rapportagebehoefte te voorzien. Omdat ze alleen de voor hen belangrijke ontwikkelingen monitoren, kunnen zij negatieve of positieve  trends sneller identificeren. Uw organisatie is zo beter in staat om snel in te spelen op veranderingen en doelstellingen te behalen.

QlikView is eenvoudig in gebruik en maakt belangrijke informatie snel inzichtelijk via een smartphone of tablet. Door onze samenwerking kunnen uw medewerkers van directieniveau tot op de werkvloer op basis van betrouwbare informatie nu direct beslissingen nemen. Deze wordt centraal bijgehouden in een geïntegreerde oplossing van Exact. Door de data van de bedrijfsprocessen met QlikView te visualiseren en te analyseren aan de hand van dashboards wordt uw organisatie slagvaardiger. Dat is belangrijk om de volgende redenen:

  • Uw klanten hebben de verwachting dat u in hoog tempo nieuwe producten op de markt brengt;
  • Toegenomen transparantie geeft inzicht in kosten waardoor concurrentie op basis van prijs moeilijk is;
  • Als uw keten niet geoptimaliseerd is, heeft een klein probleem al snel tot gevolg dat u producten niet op tijd kunt leveren.

“Door business-driven intelligence toe te voegen aan Exact wordt snel zichtbaar of processen optimaal zijn ingericht. Als dit niet het geval is, kan snel worden ingegrepen door verspilling te beperken en de organisatie zo lean mogelijk in te richten”, zegt Marinus ter Laak, Managing Director Business Solutions bij Exact. “Dat dit goed werkt, bewijzen de bestaande implementaties van het business discovery-platform bij onze klanten. Het is daarom goed dat we de markt vanaf nu gezamenlijk benaderen.”

“Met ons business discovery-platform hebben klanten de mogelijkheid om echt tijdig bij te sturen. Standaard BI-rapportages geven wel inzicht in KPI’s, maar als die afwijken wordt niet duidelijk waarom”, aldus Vincent Peters, vice president en managing director Benelux QlikView. “Het is geweldig dat de marktleiders in ERP en business-driven intelligence elkaar nu hebben gevonden. Met Exact vangt de klant alle relevante data en QlikView wijst vervolgens de weg.”

Exact heeft samen met QlikView voor haar klanten een introductie-aanbieding samengesteld die het voor veel bedrijven mogelijk maakt een high-end-BI-oplossing aan te schaffen tegen een zeer gereduceerd tarief.

Mocht u informatie willen, neem dan contact op met Ingo Smit; tel. 06 34 69 31 96

Bron: Exact