Synergy CRM – Leads aanmaken en opvolgen

Het draait bij CRM om het behouden van bestaande klanten en het krijgen van nieuwe klanten. Bij het verwerven van nieuwe leads is het belangrijk om deze snel in Exact Synergy Enterprise actief en beschikbaar te hebben. Belangrijk is dat meteen de juiste informatie op de juiste plek in het systeem wordt ingevoerd. Daarmee wordt er geen tijd en geld verspilt aan het corrigeren van informatie.

Aanmaken van Leads

Voor het invoeren van een nieuwe lead ga je naar [Modules, Klanten, Invoer, Invoer, Relatie, Lead].

Voor het invoeren van meerder leads ga je naar [Modules, Klanten, Invoer, Invoer, Relatie, Batch invoer relaties, Lead]. Deze optie biedt de mogelijkheid om in één keer 10 nieuwe relaties aan  te maken.

Op fouten controleren

Het controleren op fouten  in de aangemaakte relaties  doe je door naar [Modules, Klanten, Overzichten, Kwaliteitsanalyse, Validatie] te gaan. Daar kun je op Tonen klikken om gewenste filters in te voeren. Je ziet vervolgens de eventuele fouten in kolom Fout.

Ontdubbelen van Leads

In het systeem kun je gaan naar [Modules, Klanten, Overzichten, Kwaliteitsanalyse, Doublures – Relaties] om dubbele leads op te sporen. Door het invullen van de betreffende filters en op Tonen (of Actualiseren) te klikken zie je alle dubbele relaties. In onderstaand voorbeeld zie je dat de lead Café Jansen dubbel in het systeem staat. Er kan dus een account worden verwijderd of ze kunnen worden samengevoegd.

De relaties kun je samenvoegen of ontdubbelen door naar  [Modules, Klanten, Overzichten, Kwaliteitsanalyse, Ontdubbelen] te gaan.

Bron: Exact