Social media koppelingen registreren

Twitter, Facebook en LinkedIn zijn voor bedrijven geen onbekende sites meer. Ondertussen maken veel mensen gebruik van sociale netwerken en is het handig om te weten via welke middelen uw contactpersonen communiceren. Maar weet u hoe u dit kunt registeren binnen Exact Synergy Enterprise?

In Exact Synergy Enterprise staat op een relatiekaart standaard een verwijzing naar de LinkedIn-pagina van het betreffende bedrijf. Deze verwijzing is op bedrijfsniveau, de koppeling verwijst naar de bedrijfspagina op LinkedIn. Het is mogelijk om op niveau van uw contactpersoon diverse verwijzingen naar sociale netwerken zoals LinkedIn, Facebook en dergelijke op te nemen. Aangezien deze verwijzingen op persoonlijk niveau plaatsvinden, zijn de koppelingen ook op de pagina van een contactpersoon in te stellen.

 

Externe referenties Eerst dient u op de contactpersonenkaart de sectie “Externe referenties” te activeren, om deze koppelingen in te stellen. Dit kunt u via de knop ‘Aanpassen’ op de contactpersonenkaart. Markeer het veld voor Externe referenties en bewaar de wijzigingen.

U kunt op de contactpersonenkaart onder de sectie “Externe Referenties” de koppelingen naar de verschillende externe websites opnemen. Met de knop ‘Toevoegen’ kunt u nieuwe regels toevoegen aan deze sectie. Per regel kunt u het type koppeling selecteren ( Twitter, LinkedIn, Facebook, Skype, etc.) en vervolgens de betreffende gebruikersnaam invullen. Deze koppeling wordt daarna als link getoond op de contactpersonenkaart. In de onderstaande afbeelding kunt u hiervan een voorbeeld zien.

Wanneer u een bestaande koppeling wilt aanpassen, dan klikt u op het pictogram van de desbetreffende koppeling in de kolom ‘Type’.

Bron: Exact Support Blog