Nieuwe user interface voor Exact Synergy Enterprise

De interface van Exact Synergy is vernieuwd in product update 255. Wanneer u een update uitvoert zult u zien dat de interface een complete transformatie is ondergaan, het ziet er visueel veel aantrekkelijker uit en is innovatiever.  

Aan de bovenzijde zijn de menu’s te vinden. Het tandwiel rechtsboven is het voorkeuren menu, via dit menu kunt u verschillenden onderdelen toevoegen of verwijderen uit elk ‘Top’ menu, zoals Nieuws, Favorieten, Startpagina, Mijn Documenten of  HRM Module.

Onder het ‘Hamburger’ menu vind u nu de toolbar die eerst bovenop de menubalk stonden, in het Quick access gedeelte samen uw ‘Mijn menu’ opties.

1

Voorheen was de zoekfunctie aan de linkerzijde te vinden. De zoekfunctie is in de nieuwe situatie te vinden aan de bovenzijde. Uw rollen bepalen binnen welke modules u kunt zoeken.

2

Net als de zoekfunctie is ook het menu +Aanmaken bovenaan te vinden. Met dit menu heeft u de mogelijkheid voor het aanmaken van entiteiten. 

3

Rechts bij Modules, vind u de modules terug waar u verschillende functies mee kunt navigeren van de betreffende modules. 

4

Naast de wijzigingen met betrekking tot de menu’s is ook de lay-out van de verschillende kaarten vernieuwd, zoals bijvoorbeeld de medewerker kaart.

De knoppen en pictogrammen sluiten aan bij de nieuwe stijl van Exact Synergy. Daarnaast vindt u nu linksboven de samenvatting sectie met de foto van de medewerker en daarbij de belangrijkste informatie over de medewerker.

5

Bron: Exact Support Blog