Inzicht door data analyse met de spilanalyse in Exact Globe en Synergy

De Spilanalyse

Een spilanalyse is een interactief overzicht waarmee u snel de administratiegegevens inzichtelijk kunt maken. U heeft de mogelijkheid de gegevens op de door u ingestelde manier te presenteren waarbij u een ruime mogelijkheid heeft om te specificeren en te groeperen.

U kunt naast het inzichtelijk maken van de administratie ook gegevens van meerdere administraties met elkaar te vergelijken. Op basis hiervan kunt u snel en eenvoudig een rapport opmaken dat voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. De gemaakte rapport template kunt u eventueel ook opslaan waardoor u geen nieuwe templates meer hoeft aan te maken in de toekomst. U kunt de spilanalyse openen via het menu [Financieel, Verslagen, Spilanalyse], [Factuur, Statistieken, Spilanalyse], [Project, Statistieken, Spilanalyse productiviteit] of [Accountancy, Controle, Spilanalyse].

Spilanalyse

Exporteren template / Import template

U kunt naast het opslaan van de template ook de template exporteren en in een andere administratie importeren. Natuurlijk kunt u de templates nu ook met uw cliënt/accountant uitwisselen. De import/export functie kunt u opstarten via het menu [Bestand, Importeren Template] en/of [Bestand, Exporteren Template].

Tip:

U kunt de informatiesamenstelling aanpassen op de X en Y as door met de rechtermuisknop te klikken op het component (bijv. grootboekrekening), kies vervolgens voor Tonen. U heeft nu de keuze om het component in verschillende vormen op te vragen. Bijvoorbeeld met code en omschrijving of alleen met omschrijving.


Bron: Exact Support Blog