Integratie bedrijfssoftware maakt 1 fte vrij

Beter inspelen door meer inzicht op de klantbehoefte. In deze blog leest u hoe.

SEOshop

Beginnend vanuit huis met een webwinkel, bleek snel groeiend te zijn. Er moest een showroom komen, waar klanten de producten konden bekijken en tevens advies te krijgen. Al snel kwamen er meerdere vestigingen, waardoor voor veel klanten het mogelijk is om het product te zien.

Samenwerken met de juiste partners

De meerwaarde die je klanten wilt bieden, verwacht je dan ook van de partners met wie je gaat samenwerken. Na verschillende aanbieders versleten te hebben, is de webshop nu gebouwd op de software van SEOshop. SEOshop  werkt gewoon, niets loopt vast en het heeft veel koppelingen. Ook zeer belangrijk; het is veilig.

Medewerker vervangen door bedrijfssoftware

Als het bedrijf nog klein is, is het een kleine moeite om de in- verkoopfacturen handmatig bij te houden. Zodra je bedrijf groeit, is het praktischer om dat te automatiseren. De koppeling van SEOshop met Exact Online scheelt een medewerker. Via Exact Online is het makkelijk te checken hoeveel verkocht is.

Zicht op misgelopen orders

Met de koppeling van SEOshop met Exact Online is het niet alleen mogelijk om binnen enkele minuten een webwinkel te openen, maar het heeft ook allerlei vangnetten voor misgelopen orders. Ben je bekend met SEOshop en Exact Online dan zie je als webwinkelier geen verschil. Toch gebeurd het ook weleens dat een order door een rare reden niet doorkomt.

Bij andere koppelingen zie je dat pas als je orders vergelijkt, maar ons systeem heeft veel vangnetten waardoor je ook alles ziet wat niet lukt. Als je al met Exact Online werkt, kun je die data gebruiken om een webwinkel te vullen. Zo kun je in vijf minuten een webwinkel openen.”

Verdubbel je omzet

Als groeiend bedrijf, heb je uiteindelijk versterking nodig. Door een goede samenwerking met verschillende partners kun je extra service aanbieden. Die vaklui kunnen ook de systemen inkopen bij groothandels, maar die geven niet de support die wij bieden.

Stilstaan is achteruitgaan

Blijf altijd bezig met het vergroten van je markt, als je stilstaat is dat een achteruitgang. Kijk waar nog mogelijkheden liggen, waar je nog een aandeel in kunt hebben, waardoor groeimogelijkheden blijven bestaan.