Exact Online Productie

IT is voor de meeste productiebedrijven toch een zorg. Er wordt vaak door bedrijven aangegeven dat de softwareomgeving achterhaald is. Jammer, juist het moderniseren van bedrijfsprocessen zorgen ervoor dat je de concurrentie voor kunt blijven en pin belangrijke gegevens realtime inzicht hebt. Hoe ga je dat aanpakken? In geïntegreerde online product software ligt de oplossing.

Het behouden van controle is moeilijk

Vaak is het lastig de controle te behouden voor ordergestuurde productiebedrijven en toeleveranciers met een uitgebreide logistiek. Door het gebruik van meerdere systemen, wordt belangrijke informatie over meerder plekken verspreid. Eigenlijk wil je juist alle informatie netjes bij elkaar op 1 plek, waar het mooi aansluit op elkaar.

Logistiek voor gevorderden

Door de introductie van Productie Geavanceerd speelt Exact hierop in. De koppeling van meerdere online services voor CRM, administratie, productie en voorraad uit het Exact Online APP Center van de Productie Basis oplossing  wordt hiermee nog verder uitgebreid. Meerdere nieuwe features zijn opgenomen, zoals:

  • beheren van verschillende magazijnen
  • bij levering de assemblage
  • per artikel werken met een opslaglocatie
  • serie- en batchnummers toewijzen
  • met meerlaagse stuklijsten werken
  • kostprijsberekening voor meerlaagse stuklijsten

Je koppelt eigenlijk de gehele organisatie aan elkaar en in de cloud breng je het online samen. Van productie en boekhouding tot facturatie, aflevering en accountantscontrole. Het maakt niet uit of je nu een machine gaat bouwen, food produceert of electronica assembleert.

3 belangrijke voordelen van geïntegreerde online productie software.

  1. Het systeembeheer komt te vervallen. Met standaardoplossingen is het mogelijk het gehele bedrijfsvoering uit de cloud af te nemen.
  2. Tijd en geld wordt hiermee bespaart. Met de veranderende onderneming meegroeien. Elk systeem heeft zijn eigen keuze aan apps. Het is prettig om apps te kunnen combineren, zodat je flexibel bent om administratie en gebruikers makkelijk toe te voegen. Zo kun je makkelijk omschakelen, meegaan met veranderingen.
  3. Operationele snelheid. Eigenlijk werkt het makkelijk: het is ‘plug and play’ en internationaal toe te passen. Apps met elkaar koppelen is erg makkelijk. Exact Online Productie Geavanceerd is en operationeel sneller in gebruik en sneller aan te passen dan bijv. private cloud oplossingen.

Bron: Exact