Exact Insights – Qlikview geeft inzicht in uw organisatie

Exact heeft in haar assortiment Qlikview opgenomen, Exact heeft hieraan de naam; Exact Insights powered by QlikView gegeven. Grote hoeveelheden data zet u om in otganisatiebrede KPI’s en trends met Exact Insights. Via vier gebruikersvriendelijke standaard dashboards kunt u Exact Insights raadplegen; Financieel, Project, Sales en Logistiek. Hiermee vervangt u de standaard rapportages door op maat analyses die altijd beschikbaar zijn voor alle stakeholders.

Belangrijke kenmerken van Exact Insights powered by QlikView zijn:

Dankzij de perfecte aansluiting op Globe Next heeft u een korte implementatietijd. Door de set standaard dashboards (gratis) kunt u razendsnel aan de slag. Door het creëren van uw eigen dashboards  inzicht en analyse op maat. Op elk moment en overal toegang tot uw gegevens m.b.v. mobiele apparaten. Ook kan er naast bovengenoemde standaard mogelijkheden bedrijfsspecifieke data beschikbaar gesteld worden in eigen dashboards.

Data Model & dashboards

Aan alle Exact Insight gebruikers worden alle versies van Exact Insights standaard geleverd met het door Exact ontwikkelde Exact Insight Data Model gratis beschikbaar gesteld. Het Exact Insight Data Model bevat vier standaard dashboard die gebruikersvriendelijk zijn; Financieel, Logistiek, Sales en Prproject. De dashboards zijn standaard op functionaliteit van Exact Globe Next gebaseerd.  Er kan volledig gebruik gemaakt worden van het datamodel in Qlikview en de meegeleverde dashboards zijn aan te passen en uit te breiden.

Versies

Technisch gezien is Exact Insights gelijk aan de gewone versie van Qlikview.  Twee versies van Exact Insight zijn beschikbaar;

  • Alleen voor Exact databronnen
  • Geen enkele beperking van SQL databronnen.

Vanwege de beperking tot alleen Exact databronnen, is de eerste variant (herkenbaar aan beginnende licentiecode met EIL1) goedkoper.

Klik op onderstaande link voor de Factsheet:

Factsheet_Exact_Insights_Qlikview