Exact Apps

 

Dankzij de apps Exact Apps beschikt u over het volledige inzicht van uw bedrijfsprocessen. Het zorgt voor een gebruikersgemak, waardoor al uw medewerkers met de apps kunnen werken op hun smartphone. De volgende nieuwe apps zijn beschikbaar:

Exact HR Self Service App

Deze App zorgt ervoor dat HR-zaken voor iedereen binnen uw organisatie eenvoudig is.

Uw medewerkers hebben snel en makkelijk inzicht in verschillende informatie met de HR Self Service App. Met de app kan men snel en meteen een ziekmelding doorgeven of verlof opnemen. Het is ook mogelijk om met deze app het persoonlijke dossier in te kijken, waar alle documenten veilig zijn opgeslagen, zoals rijbewijs of paspoort.

Voor deze app moet u minimaal beschikken over Exact Synergy Enterprise versie 252 en apparaat met IOS6 of hoger of Android 4.0 of hoger.

Exact Expenses App

Voor uw bent bent u altijd in beweging. Een lunchafspraak met een prospect, onderweg naar de volgende afspraak met een klant. Zowel binnen- als buitenland, altijd onderweg naar de volgende bestemming. Tijd om u druk te maken over bonnetjes heeft u niet. Maak gelijk een foto van de rekeningen, archiveer ze en u heeft in één overzicht al uw onkosten staan. Vervolgens kunt u gelijk uw declaraties indienen en de status van uitbetaling volgen. Het declareren wordt met deze app vergemakkelijkt, met een duidelijk inzicht en uw geld sneller terug.

Voor deze app moet u minimaal beschikken over Exact Synergy Enterprise versie 252 en apparaat met IOS6 of hoger of Android 4.0 of hoger.

Downloaden

De volgende apps zijn ook beschikbaar:

Exact CRM App, de Exact Synergy App en de Exact Field Service App.

De apps zijn ook beschikbaar voor Android. U kunt de apps gratis downloaden in de App store of Google Play store.

Bron: Exact