E-Kwaliteitsmanagement met Exact Globe Next.

 

De voordelen van de module E-Kwaliteitsmanagement voor Exact Globe Next

• Continue zekerheid over de kwaliteit van de producten.
• Kosten besparen omdat er geen extra werk is voor het verwerken van retourzendingen.
• Tevreden klanten: zij ontvangen producten van de juiste kwaliteit.
• Juiste selectie van leveranciers gebaseerd op de kwaliteit van artikelen.

Automatiseren kwaliteitscontrole

Van digitaal kwaliteitsmanagement kan uw bedrijf op vele manieren profiteren. Gegevens kunt u direct verwerken, testgegevens makkelijk terugvinden en centraal opslaan. Het is zelfs mogelijk om kwaliteitscertificaten samen met de pakbon af te drukken.

Actuele rapportages

Doordat testresultaten direct verwerkt zijn, kunt u op elk moment over een actuele kwaliteitsrapportage beschikken. Eventuele problemen worden direct opgemerkt en de organisatie kan meteen reageren. Door de verplichte invoervelden wordt geen informatie vergeten. U werkt altijd met actuele en gevalideerde informatie.

Snel en overzichtelijk

Direct vanaf de werkplek de testresultaten invoeren, de gegevens worden direct verwerkt in het centrale systeem. Zo voorkomt u de vertraging tussen het testen en het verwerken van de resultaten. E-Kwaliteitsmanagement zorgt er ook voor dat afgekeurde of nog te testen producten gescheiden blijven van vrijgegeven producten.

Hoe werkt E-Kwaliteitsmanagement voor Exact Globe Next?

U voorkomt dat artikelen die niet voldoen aan de eisen niet worden geleverd, ze worden verplaatst naar een magazijnlocatie waarin het mogelijk is om ze te blokkeren voor uitgifte. Wanneer de artikelen wel voldoen aan de eisen gaan ze naar het gewone magazijn, wordt een kwaliteitscertificaat afgedrukt en kunnen ze worden geleverd aan uw klanten.


Bron: Exact