De voordelen van E-Factureren

Kostenbesparend

Geen porto-kosten meer. Papier en enveloppen hoeven niet meer te worden aangeschaft en de tijdsbesparing die u heeft met het posten ervan. Dit zijn besparingen die niet alleen gelden voor de originele facturen, maar ook voor de herinneringen of aanmaningen die nog verstuurd worden. Dit alles kan nu met één druk op de knop.

Snel

Door E-facturatie worden facturen sneller verstuurd en daardoor ook sneller ontvangen. Voordeel is dat een factuur minder snel kwijt raakt en ook gemiddeld eerder betaald wordt.

Gemakkelijk

Uw bankgegevens worden vergeleken met uw facturen die verstuurd zijn. U kunt binnen enkele seconden een factuur nasturen of een aanmaning sturen. Dit bied extra gemak voor u en extra service voor uw klanten. Ook wordt er automatisch een archief aangelegd met backups waarin facturen in worden bewaard. 

Minder fouten

Met internetbankieren hoeven factuurnummers en bedragen niet langer meer handmatig te worden overgetypt. 

Meer controle

Met E-facturatie wordt precies bijgehouden wanneer een factuur is verstuurd, hoeveel dagen een factuur uitstaat en na hoeveel dagen een klant betaald. U ziet gelijk wat het totaalbedrag is aan uitstaande facturen. Zo heeft een een goed inzicht in uw facturatieproces en heeft u meer controle over het afhandelen van de facturen.

Milieuvriendelijk

Het elektronisch factureren door alle bedrijven in Europa, zou 40.000 voetbalvelden aan bos besparen. Dit is een uitspraak van Staatssecretaris Heemskerk tijdens zijn toespraak over e-factureren.

Ingo Smit heeft een systeem ontwikkeld op basis van Exact Globe, Synergy en Orbis TaskCentre. Hiermee kunt u zowel de inkoopfacturen als de verkoopfacturen electronisch en automatisch verwerken.

Indien u wilt weten waar u op moet letten als u overweegt om te beginnen met E-factureren, neem contact op met Ingo Smit op telefoonnummer 06-34693196 of info@ingosmit.nl