Consultancy

Ondersteuning naar behoefte. Geen zwaar traject als u gewoon snel aan de slag wilt. Professionele dienstverlening als complexe processen om een heldere analyse vragen. Voor, tijdens en na de implementatie helpen wij u om optimaal rendement uit uw bedrijfssoftware te halen.

Kleine organisaties snel op gang

Kleine bedrijven helpen wij graag snel op gang. Met Exact zet u in een handomdraai een eenvoudige administratie op, offline of via internet. Wij helpen u het maximale uit uw software te halen. Voor uw bedrijf bieden we u:

  • goede en eenvoudig te installeren standaardsoftware.
  • een heldere introductie om te werken met de software.
  • een uitstekende customer support.

Bij dagelijks gebruik

Werkt u dagelijks met onze software? En heeft u suggesties die het gebruik van uw software verbeteren? Wij bieden u dan graag ondersteuning bij zaken als het herinrichten van uw administratie of het aanpassen van lay-outs. Onze consultants schrijven niet alleen een rapport of procedurebeschrijving, maar zorgen ook dat de aanpassingen gelijk werken.

Middelgrote en grotere organisatie

Een nieuw informatiesysteem invoeren voor front- of backoffice heeft vaak ingrijpende gevolgen. Vooral in grotere organisaties met meerdere afdelingen, vestigingen en complexe processen. Met de invoering heeft u ook de mogelijkheid om uw organisatie grondig door te lichten en processen efficiënter te laten verlopen.

Onze professionele consultants en projectmanagers helpen u grip op het traject te houden. Een oplossing werkt pas als uw mensen begrijpen hoe die werkt. Opleiding, begeleiding en ondersteuning van uw mensen vormen een belangrijke succesfactor.